Vlees voor slagerijen

Al jarenlang is Slachthuis Veenendaal een vertrouwde leverancier van vlees voor tal van slagerijen in Midden-Nederland. We kunnen het vlees, van gehaktvlees tot ossenhaas, in alle mogelijke technische delen leveren. Of het nu gaat om het spierstuk, de dikke lenden, de bovenbil, de fijne rib, of de rundernek: wij verzorgen het voor u. Het vlees kan op verschillende manieren worden aangeleverd: Wilt u het alleen uitgebeend of wellicht ook gevacumeerd hebben? Wij regelen het voor u. Ook het afvliezen van vlees is voor ons een routineklus. Vanzelfsprekend wordt de verpakking geëtiketteerd, waarop desgewenst de bedrijfsnaam van de verkopende partij op gedrukt wordt. Behalve aan slagerijen leveren we in toenemende mate vlees aan land- en boerderijwinkels.

Bepaalde soorten vlees kennen een biologische oorsprong. Ze zijn dan ook gelabeld met het EKO-keurmerk. De betreffende dieren hebben biologisch voer en geen medicijnen toegediend gekregen. Het zogenoemde biovlees wordt gescheiden bewerkt en opgeslagen.